Electroneum (afgekort ETN) gaat de Bitcoin (afgekort BTC) van zijn troon stoten omdat ETN toegankelijk is voor iedereen

De Bitcoin is inmiddels wereldberoemd. Jij zult vast gehoord hebben dat 1 Bitcoin meer waard is dan een troy ounce (31 gram) goud, dat de Bitcoin de banken buitenspel zet omdat m.b.v. Bitcoin geld overgemaakt kan worden zonder tussenkomst van een bank, en sneller en goedkoper dan een bank. Dat inwoners van landen, waar het economisch/politiek slecht gaat, massaal hun geld van de bank weghalen en omzetten naar Bitcoin.

HELAAS is het niet eenvoudig om Bitcoin te verkrijgen. Jij moet een ingewikkelde lange code, je Bitcoin rekening, zien aan te vragen waarmee je Bitcoins kunt betalen/ontvangen. Vervolgens kun je via bepaalde instanties die om je identificatie vragen Bitcoins kopen met Ideal of een credit card.

Vanaf 13 december 2017 is daar verandering in gekomen. Vanaf die dag is Electroneum gestart, afgekort ETN. ETN zorgt als eerste ter wereld dat wij met onze mobiele telefoon geheel GRATIS geld kunnen verkrijgen (minen). Met een app kunnen wij namelijk ETN verdienen en die ETN zullen op den duur meer waard worden dan de Bitcoin.

Verder gaat ETN de gaming wereld opschudden. Zij gaan er voor zorgen dat “gaming geld”, dus geld dat jij in een game verdient, kan worden uitbetaald in ETN. Dat betekent dat jouw “gaming geld”, dat jij normaal gesproken alleen binnen een specifieke game kunt besteden, in andere games kunt gaan uitgeven of omzetten naar “echt” geld zodat jij bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen kunt betalen. Kortom met Electroneum kun jij geld verdienen op je smartphone EN met gamen.

Op deze website kun jij daar meer over te weten komen, wie weet verdien jij binnenkort geld met Electroneum: crypto.fashionandgoodies.com/electroneum/.

 

 

 

2,470 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag