focus dailies all day comfort 90

Het lukt mij steeds weer om de goedkoopste Focus Dailies daglenzen te vinden. Gebruik jij andere contactlenzen dan kun jij deze website gebruiken om de websites van alle online contactlenzenverkopers in Nederland langs te lopen en de prijs van jouw merk op te zoeken.

Wie kent ze niet? De Focus Dailies daglens. De meest online verkochte dag-contactlens van de wereld. Op deze pagina wordt ieder kwartaal de goedkoopste aanbieder van een Focus Dailies 90 pak bepaalt op basis van de prijs van 2 pakken Focus Dailies van 90 daglenzen, oftewel 90 paar Focus Dailies daglezen, van alle webshops die contactlenzen in Nederland aanbieden.

Waarom ieder kwartaal? Ik bestel ieder kwartaal nieuwe Focus Dailies.

In onderstaande tabel staat een snelkoppeling naar de webshop van iedere contactlenzenverkoper. Ik loop ieder kwartaal al die websites langs en schrijf de prijs van de contactlenzen op. Zo weet ik precies wie de goedkoopste prijs heeft. De volgende meting staat gepland op: 13-12-2019.

Ben jij op zoek naar andere contactlenzen dan de Focus Dailies daglens? Gebruik deze website door één voor één op alle websites in de eerste kolom van onderstaande TABEL te klikken en op betreffende website jouw contactlenzen merk en prijs op te zoeken. Op die manier zie je de prijs van jouw contactlenzen merk bij iedere webshop en kun jij ze gaan vergelijken. Zo ga jij op zeker de goedkoopste aanbieding vinden.

Zolang je maar geen huismerk contactlenzen bestelt hoef je je echt geen zorgen te maken om de kwaliteit van de lenzen. Merklenzen komen namelijk altijd van dezelfde fabrikant. Dus het maakt niet uit waar je ze besteld. Bijvoorbeeld in mijn geval de Focus Dailies die komen altijd van fabrikant Alcon. Ik heb ze inmiddels bij zeven verschillende contactlens webshops besteld en ik heb geen verschil in kwaliteit kunnen ontdekken.

De aanbieder die de goedkoopste Focus Dailies verkoopt kan iedere dag verschillen.

DAT WAS OP 13-09-2019: www.lensplaza.com

(is de goedkoopste vanwege de tijdelijke korting in de rechter kolom)

Het is de moeite waard om deze pagina in de gaten te houden want zoals je gaat zien zullen de prijzen die één webshop hanteert sterk fluctueren. Dat is de online contactlenzenverkoop strategie: een tijdje een goedkope prijs hanteren zodat de klant het vertrouwen van de verkoper wint. Vervolgens de prijs verhogen, de meeste klanten vergeten verder te kijken, blijven bij hun vertrouwde contactlenzenaanbieder, en betalen uiteindelijk veel te veel voor hun contactlenzen.

De goedkoopste aanbieder is over het algemeen 40% goedkoper dan de duurste aanbieder maar LET OP de aanbieder die vandaag de goedkoopste is kan over een paar maanden zomaar de duurste zijn.

Zie de TABEL hieronder met de prijs voor 1 paar Focus Dailies daglenzen. Klik op het driehoekje rechtsboven in iedere kolomkop om te sorteren op de prijs. Staat het puntje van het driehoekje naar boven dan staat de goedkoopste online contactlenzenaanbieder van Nederland bovenaan en de duurste online contactlenzenaanbieder van Nederland staat dan onderaan. De meest actuele prijzen zijn van 13-09-2019.

De prijs in het groen betekent dat de betreffende online lenzenaanbieder de prijs heeft verlaagd.
De prijs in het rood betekent dat de betreffende online lenzenaanbieder de prijs heeft verhoogd.

Klik hier en bekijk de prijshistorie van de Focus Dailies 90 pak sinds 2015.

Mis je een website van een lenzen aanbieder in het bovenstaande overzicht? Geef hieronder de website door.
Op dit moment kunnen wij deze website maar voor één merk contactlens in de lucht houden en zijn wij in staat om één keer per kwartaal een meting uit te voeren. In de toekomst hopen wij dit voor meerdere contactlens merken te kunnen doen.

6,739 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag